Vitaal oud worden

Kies ook voor een gezonde leefstijl

Frequently Asked Questions

Regelmatig ontvangt Caroline vragen over diverse onderwerpen. De antwoorden op de meest gestelde vragen vindt u hieronder.

PRAKTIJK
Wie is Caroline
Caroline heeft naast haar werk als buurtsportcoach (voor inwoners van Naarden) bij Sportfondsen Gooise Meren ook een eigen praktijk als gewichtsconsulent en small group personal trainer (Caroline4You handelend onder de naam HealthSupport4You en Fitstapper). Daarnaast is zij freelance werkzaam als fitness instructeur bij Femmefit (fitness speciaal voor vrouwen).

Waar is de praktijk van Caroline gevestigd?

De praktijk is mobiel. Consulten kunnen plaatsvinden op een nader af te spreken locatie bij u in de buurt. De praktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer KvK 54720648.

Komt Caroline ook in mijn woonplaats?
Caroline maakt afspraken voor consulten in Gooise Meren en de Hilversumse Meent. Buiten dit gebied rekent Caroline reistijd en per kilometer 0,30 euro (incl. 21% btw) aan reiskostenvergoeding.

Beweegprogramma
Heeft u wensen ten aanzien van een nog niet bestaand beweegprogramma? In overleg kan een beweegprogramma worden opgestart bij minimale deelname van 6 personen.
Heeft u wensen ten aanzien van locatie, dag, tijdstip van een bestaand programma? Laat het Caroline weten.

Wat zijn de openingstijden?
Er zijn geen specifieke openingstijden. In overleg worden afspraken gemaakt.

VERGOEDING EN BETALING
Kan ik een vergoeding krijgen voor de consulten?
Caroline is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten (BGN). Hierdoor kunt u mogelijk een (gedeeltelijke) vergoeding via de zorgverzekering ontvangen. Klik hier voor meer informatie. Dit gaat niet ten koste van het 'eigen risico'.

Hoe betaal ik voor de consulten?
Betalen kan contant of per pin. Caroline beschikt over een mobiel PIN apparaat. U voldoet de betaling bij voorkeur voorafgaand aan het consult.

Zijn de consulten duur?
Dat is maar hoe u er naar kijkt. Jarenlang bezig zijn met afvallen, poeders, tabletten, de nieuwste hypes en diëten, terugvallen op uw oude gewicht en extra gewicht kado, tja, dat is pas duur! Werken aan een gezonde leefstijl onder professionele en betrokken begeleiding daarentegen, dat zorgt er voor dat u een leven lang fit kunt blijven.

BTW
Alle consulten en tarieven zijn inclusief BTW.

AFSPRAAK MAKEN
Hoe maak ik een afspraak?
Stuur een e-mail naar info@healthsupport4you.nl. Geef in het bericht aan op welke momenten een afspraak voor u het beste uitkomt (meerdere dagen en tijdstippen). Caroline neemt binnen 24 uur contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Ik heb al een afspraak gemaakt, maar kan toch niet.
Stuur een e-mail binnen 24 uur voorafgaand aan de gemaakte afspraak en de afspraak wordt kosteloos geannuleerd. Zie verder de algemene voorwaarden.