Vitaal oud worden

Kies ook voor een gezonde leefstijl

Cursus Veilig vallen en weer opstaan

Angst om te vallen?
Dat is na deze cursus voorbij. In 5 wekelijkse lessen van 1,5 uur oefenen we in een kleine groep stapsgewijs hoe u veilig kunt vallen waardoor de kans op botbreuken kan worden voorkomen. Deze cursus is een gedeelte van de bewezen effectieve cursus ‘Vallen Verleden Tijd’ van de St. Maartenskliniek in Nijmegen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen (zonder ernstige mate van osteoporose) die wil weten en oefenen hoe veilig te vallen en weer op te staan.
Ik had deze cursus veel eerder moeten doen, ik ben nu niet meer bang om te vallen!
Marijke de Vries
Wanneer:
Woensdagmiddag 13.30 tot 15.00 uur, aansluitend kopje koffie/thee.

I
n verband met het Coronavirus is het op dit moment onduidelijk wanneer de eerstvolgende cursus gaat starten. Houd de website in de gaten.

Aanmelden voor de eerstvolgende cursus is mogelijk, u komt dan op de wachtlijst.


Locatie:
Instituut voor fysiotherapie Doornberg en De Leur, Het Ravelijn.

Kosten:
€145,00 (indien u aanvullend verzekerd bent, worden deze kosten mogelijk deels of volledig vergoed). De cursus gaat door bij minimaal en maximaal tien deelnemers.

Aanmelden:
Klik hier om u aan te melden.

Debbie Quispel

Debbie Quispel is fysiotherapeut en werkzaam bij Instituut voor fysiotherapie Doornberg en De Leur en gediplomeerd valpreventiedocent van de bewezen effectieve cursus ‘Vallen Verleden Tijd’.

Caroline Kempkes

Caroline Kempkes is gecertificeerd valpreventiedocent van Veiligheid.nl en geeft naast deze cursus de bewezen effectieve cursus In Balans.
Deze cursus wordt mogelijk gemaakt door Instituut voor Fysiotherapie Doornberg en De Leur in samenwerking met Caroline4You.
Stacks Image 42

Caroline4You is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten.
www.gewichtsconsulenten.nl

Stacks Image 43