Frequently Asked Questions
Regelmatig ontvangt Caroline vragen over diverse onderwerpen. De antwoorden op de meest gestelde vragen vindt u hieronder.

PRAKTIJK
Waar is de praktijk van HealthSupport 4You gevestigd?
De praktijk is mobiel. Consulten kunnen plaatsvinden op een nader af te spreken locatie bij jou in de buurt.

Komt HealthSupport 4You ook in mijn woonplaats?
Caroline maakt afspraken voor consulten in Gooise Meren en de Hilversumse Meent. Buiten dit gebied rekent HealthSupport 4You per kilometer 0,19 euro aan reiskostenvergoeding.

Wat zijn de openingstijden?
HealthSupport 4You is een mobiele praktijk en heeft geen specifieke openingstijden. In overleg worden afspraken gemaakt.

VERGOEDING EN BETALING
Kan ik een vergoeding krijgen voor de consulten?
Caroline is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten (BGN). Hierdoor kunt u mogelijk een (gedeeltelijke) vergoeding via de zorgverzekering ontvangen. Klik hier voor meer informatie. Dit gaat niet ten koste van het 'eigen risico'.

Hoe betaal ik voor de consulten?
HealthSupport 4You beschikt over een mobiel PIN apparaat. U voldoet de betaling voor het consult bij aanvang van de afspraak.

AFSPRAAK MAKEN
Hoe maak ik een afspraak?
Ga naar het contactformulier en vul deze in. Geef aan dat u een afspraak wilt voor een consult, voor voedingsadvies, voor meten & wegen of voor personal training. Geef in het bericht aan op welke momenten een afspraak voor u het beste uitkomt (meerdere dagen en tijdstippen). Caroline neemt vervolgens binnen 24 uur contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Ik heb al een afspraak gemaakt, maar kan toch niet.
Stuur een e-mail binnen 24 uur voorafgaand aan de gemaakte afspraak en de afspraak wordt kosteloos geannuleerd. Zie verder de algemene voorwaarden.